1. Словеначко крваво пролеће 1945.

    Саво Греговић својом књигом “Пуцај, рат је завршен” откопао је намерно закопану истину од стране победника о нашим поломима, погибијама и деобама, које су комунисти скривали деценијама у име “братства и јединства”. Не смемо оставити свете гробове наших мученика необележене и неопојан, у име моралних закона, јер су комунисти ове жртве хтели да прикажу као жртве издаје. Своје злочине над браћом, честитим и поштеним људима, оправдавали су некаквом својом “револуцијом”, пунећи невиним жртвама безбројне јаме безданице, од Црне Горе и Србије, па све до Словеније. Пошто су јаме изравнали, отворили су своје језиве тамнице и у њих утамничили заточнике српске слободе и истине. Зато се увек треба сетити Зиданог Моста и словеначких стратишта и јама, у којима још леже кости православних Срба, пре свега из Црне Горе и Србије. Комунистима, изгледа ни до данас,није био довољан наук о истини и њеној неподмитљивости, стар две хиљаде година, те књига Сава Греговића ту истину пред Свевишњим и данас сведочи.

  2. Malo more sličnih priča.. poslije drugog rata dosta je bilo i ličnih obračunavanja koja su bila maskirana u revoluciju.. Evo gore napisano mi djeluje više kao neki obračun iz ljubomore na uspješnog trgovca..
    Da u Sloveniji su partizani sustigli četnike..ustaše..nijemce..i sada se kod njih nađe neka nova jama..Kočevski rog..više jama.. Tezno kod Maribora.. zatrpavani leševi u tenkovske jarke..
    Huda Jama..otkrivena prije par godina oko 2006..